«Ігри Нескорених»: в Україні зареєствувалися майже 150 учасників

«Ігри Нескорених»: в Україні зареєствувалися майже 150 учасників

Укрінформ
Вже близько 150 заявок надійшло на відбір до національної збірної команди, яка братиме участь у Invictus Games 2023 (Ігри Нескорених) у Дюссельдорфі.

Про це на брифінгу повідомив начальник відділу ветеранського спорту та реабілітації Міністерства у справах ветеранів України Ігор Костріков, передає кореспондент Укрінформу.

"Вже подано близько півтори сотні заявок. Міністерство у справах ветеранів також висловлює сподівання, що цього року до участі в Іграх Нескорених долучиться наша відома захисниця Юлія Паєвська. Минулого року вона вже виборола своє місце в збірній команді Ігор Нескорених, але, на жаль, через те, що вона була в полоні, вона не змогла взяти безпосередню участь. Тому запрошуємо її до участі цього року", - сказав Костріков.

За його словами, подати заявку можуть військовослужбовці, ветерани війни, учасники бойових дій, рятувальники, правоохоронці, які зазначили травм під час виконання службових обов'язків у зоні бойових дій.

Читайте також: Фонд «Повернись живим» долучиться до підтримки збірної Ігор Нескорених

Костріков зазначив, що для відбору до збірної Ігор Нескорених людині не обов'язково треба мати спортивний досвід.

Як повідомляв Укрінформ, прийом заявок на участь у всеукраїнських змаганнях “Іграх Нескорених” продовжено на один тиждень – зареєструватись для участі у відборі до національної збірної можна до 21 березня на порталі Е-ветеран.

Відбір до української національної збірної команди, яка братиме участь у Invictus Games 2023 у Дюссельдорфі, відбудеться у Львові вже у квітні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-