Фонд «Повернись живим» долучиться до підтримки збірної Ігор Нескорених

Фонд «Повернись живим» долучиться до підтримки збірної Ігор Нескорених

Укрінформ
Благодійний фонд “Повернись живим” долучиться до підтримки національної збірної України на Invictus Games-2023.

Як передає Укрінформ, про це йшлося під час зустрічі керівництва Міністерства у справах ветеранів з представниками фонду “Повернись живим”, повідомляє пресслужба міністерства.

“Наша країна буде представлена на Іграх командою із 24 спортсменів з числа військовослужбовців та ветеранів російсько-української війни, які отримали поранення. Вони змагатимуться у 9 видах спорту. Ці змагання є традиційними для воїнів, які віддали своє здоров’я під час захисту держави, але знайшли в собі сили і волю долучитися до змагань для досягнення спортивних результатів. Участь в Іграх це також безцінний досвід для розбудови системи спортивної реабілітації поранених ветеранів війни та військовослужбовців в Україні”, - сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Як зазначається, за результатами зустрічі було домовлено, що фонд “Повернись живим” долучиться до забезпечення організаційних заходів з відбору та комплектування національної збірної команди України, а також її участі в Invictus Games-2023 у Дюссельдорфі.

Читайте також: Ігри нескорених-2023: Мінветеранів очікує на реєстрацію майже 300 учасників

Як повідомлялося, зараз триває реєстрація на відбір до української національної збірної команди, яка братиме участь в Invictus Games 2023 (Ігри нескорених) у Дюссельдорфі. Відбір відбудеться у Львові вже у квітні.

Фото: mva.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-