Мінмолодьспорт об’єднує українців у спортивних заходах

Мінмолодьспорт об’єднує українців у спортивних заходах

Укрінформ
Українці долучаються  до фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів, які проводить Міністерство молоді та спорту за участю та підтримки фізкультурно-спортивних товариств, місцевих осередків Всеукраїнського центру «Спорт для всіх».  

Про це повідомляє пресслужба Мінмолодьспорту України, передає Укрінформ.

Наприкінці грудня в областях України відбулось 16 фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів, у яких, зокрема, взяли участь 112 внутрішньо переміщених осіб.  

Так, у Києві пройшов фестиваль з художньої гімнастики Feel the Beat, на Волині - новорічний турнір серед юних важкоатлетів, а на Закарпатті - відкритий турнір з волейболу. До різдвяних свят відбувся турнір з футболу серед юнаків в Запорізькій області, а у Львові - чемпіонат області з велосипедного спорту. На Одещині грали в футзал, настільний теніс та дзюдо.  

Крім того, у Полтава провела чемпіонат ВФСТ «Колос»  з настільного тенісу, у Рівному стартував чемпіонат області з волейболу серед жіночих команд сезону 2022-2023 років, а в Черкасах відбувся аматорський турнір з волейболу «Зимова битва».  

Читайте також: Гутцайт нагородив найкращих борців та борчинь України 2022 року

За результатами фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та пам’ятними призами. 

Фото: facebook.com/minmolodsport.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-