Сьогодні «Будівельник» зіграє з «Бамбергом» у відборі Ліги чемпіонів ФіБА

Сьогодні «Будівельник» зіграє з «Бамбергом» у відборі Ліги чемпіонів ФіБА

Укрінформ
У п'ятницю, 23 вересня, баскетболісти київського «Будівельника» проведуть поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. 

Команда Валерія Плеханова зустрінеться з німецьким клубом «Брозе Бамберг», передає Укрінформ.

Українська команда зробила упевнений перший крок до основного раунду Ліги чемпіонів, розгромивши шведський «Норрчепінг» - 87:51. Але наступний суперник дуже серйозний. Саме «Бамберг» перед початком кваліфікації вважався основним фаворитом відбіркової групи у Лісабоні.

У новий сезон «Бамберг» увійшов суттєво оновленим. Найкращий тренер Ліги чемпіонів сезону-2019/2020 (за роботу у чеському «Німбургу») Орен Аміель з минулого складу залишив лише двох гравців - форвардів Патріка Гекманна та Крістіана Сенгфельдера. Сенгфельдер - капітан команди і бронзовий призер чемпіонату Європи-2022 у складі збірної Німеччини. Окрім нього, на Євробаскеті грав ще один гравець «Бамберга» - чеський атакувальний захисник Яромир Богачик.

Головна небезпека цього складу німецької команди - Джастін Райт-Форман, «шутер» із досвідом гри у клубі НБА «Юта Джаз». Саме він і Гекманн набирали найбільше очок у предсезонних іграх команди. З понеділка команда зібралась повним складом і до гри з «Будівельником» гравці підходять без травм. 

Читайте також: Тренер БК «Будівельник» Плєханов: Нам потрібна не одна перемога, а три

У «Будівельника» є невелика перевага у зіграності, а також один проведений офіційний матч. За складом обидві команди приблизно рівної сили, тому переможця ймовірно визначать деталі і те, хто краще зіграє в обороні, нівелювавши сильні сторони суперника.

Початок матчу «Бамберг» - «Будівельник» о 20.00 за київським часом. Транслюватиме гру телеканал УНІАН.  

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-