Баскетболісти збірної України зіграють контрольний матч з Фінляндією

Баскетболісти збірної України зіграють контрольний матч з Фінляндією

Укрінформ
18 серпня національна чоловіча збірна України з баскетболу проведе свою заключну контрольну гру перед офіційними матчами - відбором на ЧС-2023 та Євробаскетом-2022.

У місті Ювяскюля наша команда протистоятиме збірній Фінляндії, яка також вийшла до другого раунду кваліфікації світової першості і гратиме у фінальній частині чемпіонату Європи. Початок матчу - о 18.30, передає Укрінформ.

Фіни розпочинатимуть другий раунд відбору на ЧС із солідними показниками - 5 перемог у 6-ти матчах. На Євробаскеті команда Лассі Туові гратиме у Празі проти збірних Чехії, Нідерландів, Польщі, Ізраїлю та Сербії. 

У сьогодняшньому матчі команда Фінляндії виступатиме бойовим складом, зокрема. у грі візьме участь зірковий форвард «Клівленда» Лаурі Маркканен.

Читайте також: ФБУ оголосила формат Суперліги сезону 2022/23

У складі збірної України до гри готувалися 14 гравців - Денис Дукашов, Віталій Зотов, Ілля Сидоров, Іссуф Санон, Святослав Михайлюк, Павло Крутоус, Богдан Близнюк, Іван Ткаченко, Андрій Войналович, В'ячеслав Бобров, Володимир Герун, Артем Пустовий, Олексій Лень, Дмитро Скапінцев.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-