УАФ проінспектувала стадіони, де мають пройти матчі чемпіонату України

УАФ проінспектувала стадіони, де мають пройти матчі чемпіонату України

Укрінформ
Представники робочої групи з підготовки проведення чемпіонату української Прем'єр-ліги дорученням президента Української Асоціації футболу Андрія Павелка провели інспекцію стадіонів, які проходять атестацію для організації матчів чемпіонату України сезону-2022/2023.

Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає Укрінформ.

«Ми оглянули стадіони: у Львові - «Україну», СКІФ та «Арену Львів», в Ужгороді - «Авангард» та «Минай», у Тернополі - Міський стадіон імені Романа Шухевича, -  розповів перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко. -Ці арени серед інших претендують на проведення матчів УПЛ на заході нашої країни. Відповідно до цього клуби планують своє базування під час поєдинків чемпіонату України. За моєю інформацією, разом з «Минаєм» в Ужгороді планують грати «Ворскла», «Дніпро-1» та «Металіст», у Львові, крім місцевих команд, буде базуватися «Шахтар», у Ковалівці компанію «Колосу» складе «Чорноморець». Інші клуби ведуть перемовини як зі стадіонами, так і з місцевими військовими адміністраціями. Адже саме місцеві військові адміністрації разом з Державною службою України з надзвичайних ситуацій будуть давати дозволи на проведення матчів УПЛ в залежності від ситуації в регіоні».

Читайте також: У Дніпрі пройшов благодійний матч легенд футболу та захисників України

28 липня виконком УАФ затвердив план-календар наступного сезону, згідно з яким базовим днем першого туру чемпіонату України визначено 23 серпня.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-