У Дніпрі пройшов благодійний матч легенд футболу та захисників України

У Дніпрі пройшов благодійний матч легенд футболу та захисників України

Укрінформ
До Дня Української Державності у Дніпрі був приурочений благодійний матч між командами вітчизняних футбольних легенд та захисників України.

Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу, передає Укрінформ. 

Легенди українського футболу, серед яких олімпійські чемпіони Олексій Чередник, Євген Яровенко, зірка «Дніпра» Олег Таран, відомі у минулому футболісти Олександр Грицай та Младен Бартулович, а також представники координаційного штабу і гуманітарного хабу УАФ у Дніпрі та Асоціації футболу Донецької області, зустрілися на футбольному полі з командою «Слов'янськк АТО».

2021 року колектив «Слов'янськ АТО» виграв Кубок воїнів АТО, а нині сім гравців команди захищають Україну на передовій у війні проти російських окупантів.

Читайте також: Координаційний центр УАФ підтримав військовослужбовців на Харківщині

Дружній матч завершився бойовою нічиєю з рахунком 2:2, а перший віцепрезидент УАФ, координатор дніпровського хабу Алан Плієв, віцепрезидент УАФ Юрій Почотний, голова Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів і перший заступник голови Асоціації футболу Донецької області Олександр Косевич провели символічне нагородження учасників благодійного поєдинку.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-