Гутцайт: Нинішнього року українські спортсмени вже виграли 1187 медалей

Гутцайт: Нинішнього року українські спортсмени вже виграли 1187 медалей

Укрінформ
Українські атлети нинішнього року вже вибороли на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських, неолімпійських видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю 1187 нагород, з яких 500 золотих, 331 срібну та 356 бронзових медалей.

Про це розповів міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, передає Укрінформ. 

Гутцайт привітав українських спортсменів з блискучим виступом на Всесвітніх іграх в США, за підсумком яких наша країна посіла третє місце, здобувши рекордні 45 медалей. 

Міністр також відзначив високі результати на першостях з легкої атлетики, підводного спорту, фехтування тощо.

«Хочу подякувати усім нашим спортсменам, які повністю віддаються тренуванням і показують такі результати, тренерам, усім фахівцям, зусиллями яких ми виборюємо нагороди. Але все це було б неможливим без Збройних сил України, які боронять нашу землю та роблять можливими наші перемоги на спортивному фронті», - сказав Вадим Гутцайт.

Він також подякував спортсменам за численні пресконференції та акції на підтримку України, які вони проводять під час міжнародних змагань.

Читайте також: Гутцайт вручив «Знак пошани» видатному альпіністу Мстиславу Горбенку

«Вони не просто змагаються і перемагають, але й розповідають усьому світу про те, що відбувається в нашій країні. Ми бачили, як це було на Всесвітніх іграх, коли Україна буквально сколихнула весь світ - на всіх змаганнях наш прапор був на трибунах. Це для нас дуже важливо», - додав міністр.

Фото: ukrinform.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-