«Фенербахче» - «Динамо». Онлайн-трансляція

«Фенербахче» - «Динамо». Онлайн-трансляція

Оновлено
Укрінформ
Текстова трансляція поєдинку у відповідь другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА між футболістами турецького «Фенербахче» та київського «Динамо».

«Фенербахче» - «Динамо»

1:2

Матч завершено!!! Перемога «Динамо»!!!

119. Бущаааааааан в черговому моменті рятує ворота київського «Динамо». Жора - стіна!!!

117. Гармаш накрутив двох опонентів і викотив Андрієвському під удар. Той не влучив у ворота!

115. Кияни з кутового подали прямо на ногу Караваєву і той непогано впіймав м'яч лівою ногою! Було близько!

114. ГОООООООООООООООЛ!!! У черговій атаці киян Вівчаренко прострілив на Караваєва і той переправив м'яч у ворота колишньої команди! 2:1!!!

110. Гармаш сфолив на супротивнику і отримав жовту картку! Ніколи такого не було і ось знову,

108. Зараз на передній план виходять не тактичні заготовки, а характер! Хлопці, зараз ви граєте за всю країну!

106. Подвійна заміна від Мірчі Луческу: Вівчаренко змінює на полі Дубінчака, а Андрієвський - Сидорчука.

Другий екстра-тайм розпочався!!!

Перший екстра-тайм завершено!!!

105. Брума на куті штрафного завдав обвідного удару, але м'яч пролетів повз ворота!

104. Гармаш налетів на опонента під час пресингу, а потім щось довго розповідав арбітру. На диво, але поки без попередження для Дениса.

102. Циганков класною різаною передачею подав у штрафний майданчик. Забарний зміг випередити голкіпера суперників, але не влучив у ворота. Хлопці, варто забивати!

100. Сидорчук перевірив «фізуху» Дубінчака неточним пасом. І щоб ви собі подумали, наш латераль встиг і не випустив м'яч. Цей момент яскраво показує, що кияни викладаються на 100 відсотків.

98. Після прострілу Караваєва одразу два гравці «Динамо» могли забити. Спочатку Шепелєв з кута влучив у голкіпера, а потім Забарний на добиванні не влучив у ворота.

97. Салай отримав попередження за фол проти Шепелєва.

96. Кияни намагаються грати конструктивно. Один з ключових двигунів команди - це Шепелєв.

93. Заміна у турків: Новак змінив на полі Арана.

92. Сидорчук у найкращих традиціях Пірло віддав розрічного пасу на Ваната, але той не зміг реалізувати момент! В таких матчах потрібно вирішувати подібні епізоди.

91. Заміна у складі «Динамо»: Караваєв змінив на полі Кендзьору!

Перший екстра-тайм розпочався!!!

«Динамо» використало 3 заміни за основний час матчу!

Кінець другого тайму!!! Попереду два овертайми!!!

90. Арбітр додав 4 хвилини до другого тайму.

89. Кияни одразу побігли в атаку і Ванат буквально в сантиметрах розминувся з м'ячем.

88. Після подачі з кутового Бущан намагався перехопити м'яч, а той пролетів, як фанера над віомим містом і влучив прямо в голову Салаї - 1:1.

86. Заміна у «Фенербахче»: Лінкольн змінив на полі Тіссерана.

85. Брума нахабно наступив Дубінчаку на ногу. Лівий захисник киян підвівся і продовжує гру.

84. Шепелєв, як справжній бразилець, залишив у дурнях двох опонентів на фланзі, але потім впав під час боротьби в штрафному. М'яч залишився в «Динамо» і після кількох пасів Дубінчак знову завдав удару. Цього разу краще, але все одно повз ворота!

82. Після подачі Россі м'яч потрапив до Салаї. Той примудрився відправити «круглого» на третій сектор стадіону!

79. Зараз варто зосередитися на захисті своїх воріт. Нам потрібно витримати і завершити матч саме з таким рахунком, який зараз красується, не інакше, на табло!

77.Турки подали в штрафну, а там один з нападників «Фенербахче» головою переправив м'яч за комірець Бущану. Попри це, Георгій врятував ворота у шикарному стрибку! Браво, Жора!

76. Заміна у складі «Фенербахче». Емре Мор уже награв, як то кажуть. Замість нього на полі з'явився Брума.

74. Наскільки ж відчайдушно грає Дубінчак. Валенсія намагався прострілити з флангу, але лівий захисник киян заблокував простріл у шаленому підкаті. Так тримати!

72. Зразкова контратака у виконанні «Динамо» Шепелєв на фланзі обійшов суперника, відпасував на Циганкова, але Віктор буквально покотив м'яч в руки суперника.

70. Ванат швиденько вийшов на ударну позицію ліворуч, завдав удару, але голкіпер спокійно забрав м'яч до рук. 

69. Бущаааааааааааааан тягне пенальті!!!!!!! Георгій витягнувся в стрибку в лівий кут і відбив м'яч! В Олександра Шовкоського гідний наступник!

68. Пенальті у ворота «Динамо». Попов відверто звалив Валенсію в штрафному!

67. Кендзьора опинився з м'ячем на куті штрафного і вирішив завдати удару - вище.

66. Подвійна заміна у складі «Динамо»: Бесєдіна змінив Гармаш, а Буяльського - Шепелєв.

65. Швидкість гри знизилася. Кияни намагаються взяти м'яч під контроль. Шапаренко, як гросмейстер, раз по раз робить блискавичні діагоналі з флангу на фланг.

63. Заміна у складі турків: Креспу змінив на полі Кінга.

63. Емре Мор отримав жовту картку за те, що відверто смикнув за футболку Шапаренка.

61. Турки вимушені атакувати навіть в меншості. Кияни натомість окопалися на своїй половині полі і чекають нагоди вибігти в контратаку.

59. Шапаренко отримав жовту картку за фол проти супротивника. Ще одне попередження отримав Буяльський за відверте святкування забитого голу.

56. ГООООООООООЛ!!! Кияни організували першу небезпечну атаку. М'яч опинився у Циганкова, той відпасував на Кендзьору, а поляк, своєю чергою, протягнув і прострілив на 11 метрів - Буяльський замкнув і переправив м'яч у ворота!

55. Вчергове Буяльського відверто б'ють по ногах. Кияни відчувають, що їх більше і намагаються заспокоїти гру.

53. Юкшек отримав другу жовту і у підсумку червону картку за фол ззаду проти Буяльського! Кияни гратимуть в більшісті півгодини матчу. Ось цей шанс важливо не змарнувати.

51. Другий тайм мало чим відрізняється від першого. Українці допускають розриви між лініями, помиляються в простих ситуаціях, допускають шалений брак під час простих передач. Якщо кияни не зберуться, то добром це не закінчиться.

49. Емре Мор зміг відірватися від Дубінчака по правому флангу і зайшов у штрафний майданчик. На щастя, Георгій Бущан зміг вчасно скоротити кут воріт і забрав м'яч.

47. Після якісної комбінації на лівому фланзі Россі зміг вивести Кінга на ударну позицію, але той не влучив.

46. Заміна після першого тайму у складі «Фенербахче»: Емре Мор змінив на полі Кахведжі.

Другий тайм розпочався!!!

До вашої уваги головні статистичні показники першого тайму(«Фенербахче» - «Динамо»): володіння м'ячем(56:44), удари(8:1), удари в площину воріт(3:0), кутові удари(3:1), фоли(8:5), жовті картки(3:3).

Перерва!!!

45+2. Валенсія вчергове чудить. Він відверто штовхнув Дубінчака. На жаль, арбітр дав по жовтій картці для обох футболістів. 

45+1. Перший удар вбік воріт суперника завдав Дубінчак. Нарешті кияни хоча б спробували загрозити супернику.

45. Через постійні зупинки в грі, арбітр додає 3 хвилини до першого тайму.

43. Георгій Бущан вчергове самовпевнено вийшов на перехоплення подачі суперника, але не зміг якісно зафіксувати м'яч. Небезпечно!

40. Останні 5 хвилин багато зіткнень. На полі по черзі леали Буяльський, Дубінчак і Шапаренко. Хлопці, покажіть туркам, що так поводитися не варто!

38. Вербич не зміг продовжити гру. На полі його змінив Владислав Ванат. У молодого дарування киян більше тайму для того, щоб зарекомендувати себе.

37. Осаї-Самюель отримав жовту картку за фол проти Вербича.

36. За перший тайм, більшу його половину кияни поки не спромоглися на жодну небезпечну атаку.

35. У «Динамо» справді все погано, якщо Бесєдін розпочав танцювати з м'ячем. На підступах до штрафного Артем незграбно втратив м'яч.

34. Вербич жорстко зіштовхнувся з суперником і зараз лежить на газоні. Час для Ваната?

32. Кияни намагалися використати домашню заготовку. Футболісти відпасували на Сидорчука, а Сергій хотів зльоту впіймати м'яч, але, як косою, зрізав суперника. Як наслідок, жовта картка для капітана українців.

31. Циганков з центру поля побіг флангом, але зіштовхнувся з голкіпером. Кутовий для киян.

28. Юксек отримує жовту картку за грубу гру проти Бесєдіна.

27. Поки гру в атаці киян виглядає відверто жалюгідно. «Динамо» не може віддати й три точних паси поспіль.

25. Після черпачка від Шапаренка Вербич мав змогу відірватися від переслідувачів і вийти до воріт суперника, але арбітр зафіксував офсайд. Яскравий момент, щоб подивитися, що Вербич знаходиться в ненайкращих кондиціях.

24. Киянам потрібно заспокоїтися. Турки продовжують атакувати флангами, по центру і поки кияни не мають протидії для суперника. Бущан трохи театрально упав з м'ячем у своїй зоні, щоб заспокоїти гру. 

21. Черговий провал в обороні «Динамо». Опорники побігли вперед, а Денис Попов не зміг перекусити суперника один в один. Після виходу на побачення з Бущаном Кінг не зміг влучити в дальній кут.

19. Після удару м'яч влучив прямісінько в стійку. Бущан хоч і стрибав, але шансів врятувати схоже не було. Знову щастить киянам!

18. Попов у своєму стилі звалив з ніг Валенсію. Як наслідок, небезпечний штрафний удар для турків. Бущану варто бути уважним!

17. Россі акуратно пробрався до межі штрафної і завдав удару «в молоко». Проблема в тому, що кияни не блокують постріли суперників.

16. на полі спалахнули перші пристрасті. Через аут між собою почали чубитися Дубінчак і гравець «Фенербахче»

14. Турки вирішили розіграти стандартне положення подачею в штрафну киян. Удар Валенсії головою не вдався і м'яч полетів вище воріт.

12. Кияни «плавляться» під пресингом. Циганков намагався заспокоїти гру, сфоливши на супернику. Як наслідок, жовта картка для Віктора.

10. Забарний увімкнув «Рамоса», розпочав фінтити в центрі поля, але партнери по команді не зрозуміли його. Як наслідок, гравець «Фенербахче» перевірив Бущана ударом фактично з центра поля.

9. «Фенербахче» примудрився забити м'яч у ворота «Динамо», але суддя сигналізував про порушення правил. Пронесло поки!

8. Після індивідуальної помилки Валенсії Бущан вибиває м'яч в поле. В атаці у «Динамо» поки дуже тьмяно.

6. Кияни спромоглися відбитися від постійних атак «Фенербахче» і намагалися середніми-довгими передачами проштовхнути м'яч вперед. Турки якісно пресингують українців безпосередньо на прийомі «круглого».

4. Трибуни шалено підтримують «Фенербахче». Турецькі фанати вкотре підтверджують своє реноме одних з найбільш палких вболівальників. Навіть коментатору трохи склдно вести репортаж.

3. Турки взяли м'яч під контроль. Футболісти «Динамо» намагаються щільно грати в захисті, за можливості - тікати в контратаки.

1. «Фенербахче» очікувано розпочало активно. Перший кутовий для турків. Після колотнечі в штрафному турки завдали небезпечного удару. Поряд зі стійкою!

Матч розпочався!!!

19:59. Гравці київського «Динамо» стоять із прапорами України! Слава Україні!

19:57. Команди з'явилися на полі. Стадіон повністю готовий до матчу: вільних мість немає!

19:35. До матчу залишається 25 хвилин. До вашої уваги прогноз букмекерів стосовно того, хто переможе в матчі. 

19:20. Наша редакція підготувала вам передматчеве прев'ю до нашого поєдинку. Ми глибоко переконані, що у киян є шанс пройти суперників зі Стамбулу. 

19:00. Добрий вечір, дорогі читачі. Сьогодні ми разом з вами подивимося матч-відповідь другого раунду кваліфікації до групового етапу Ліги чемпіонів між київським «Динамо» і стамбульським «Бешикташем».

27 липня 2022 року. Стамбул (Туреччина). Стадіон «Фенербахче Шюкрю Сараджоглу». Початок о 20.00. Температура +28С.

Ласкаво просимо до турецького міста Стамбул на матч у відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА, в якому турецький «Фенербахче» приймає київське «Динамо».

Стартові склади:

«Фенербахче» - Баїндір, Кадіоглу, Салай, Тіссеран, Осаї-Семюел, Аран, Юксек, Россі, Кахведжі, Валенсія, Кінг  

Головний тренер - Жорже Жезуш (Португалія).

«Динамо» - Бущан, Дубінчак, Попов, Забарний, Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Вербич, Циганков, Бесєдін.

Головний тренер - Мірча Луческу (Румунія).

Арбітр - Массіміліано Ірраті (Італія).

Читайте також: «Динамо» після домашніх 0:0 у єврокубках: час ламати традицію

Перша гра завершилася з рахунком 0:0.

Переможець протистояння «Динамо» - «Фенербахче» зустрінеться у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів з австрійським «Штурмом». Невдаха зіграє з чеським клубом «Словацко» у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Фото: ФК «Динамо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-