Футбольний матч «Фенербахче» - «Динамо» розсудить італієць Ірраті

Футбольний матч «Фенербахче» - «Динамо» розсудить італієць Ірраті

Укрінформ
УЄФА призначив суддівську бригаду на матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між турецьким «Фенербахче» та київським «Динамо», який відбудеться 27 липня у Стамбулі.

На матчі на арені «Шюкрю Сараджоглу» працюватимуть рефері з Італії на чолі з головним арбітром Массіміліано Ірраті, передає Укрінформ.

Асистенти арбітра - Філіппо Мелі та Доменіко Рокка, четвертий суддя - Джанлука Манганьєлло.

43-річний Массіміліано Ірраті працює рефері ФІФА з 2017 року. З того часу він обслуговував 13 міжнародних матчів, із яких 7 - у клубних турнірах. Цікаво, що найбільше міжнародних матчів італієць провів в якості арбітра VAR: лише на ЧС-2018 відпрацював відеоасистентом рефері на 14-ти поєдинках, включно з фіналом. Крім того, він відповідав за VAR на кількох іграх Євро-2020 (включно з матчами Україна - Австрія (0:1) та Швеція - Україна (1:2), а також на фіналах Ліги Європи-2018/2019 та Ліги чемпіонів-2019/2020.

Поєдинок «Фенербахче» - «Динамо» стане для Ірраті лише другим на рівні Ліги чемпіонів у якості головного арбітра. Уперше на матчі найпрестижнішого клубного турніру Європи італієць працював минулого сезону, отримавши призначення на зустріч «Галатасарая» і ПСВ (1:2) у 2-у раунді кваліфікації.

Читайте також: За «Фенербахче» гратиме форвард італійського «Кальярі» Жоау Педру

Ірраті ніколи не працював на матчах за участю киян, проте обслуговував поєдинок іншого українського клубу. У сезоні-2019/2020 він зафіксував перемогу луганської «Зорі» над чорногорською «Будучностю» (3:1) у 2-у раунді відбору Ліги Європи.

Як повідомлялося, перша гра між «Динамо» та «Фенербахче» завершилася з рахунком 0:0. 

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-