Тренер баскетболістів Іспанії: Перемога над Україною - найважча у відборі

Тренер баскетболістів Іспанії: Перемога над Україною - найважча у відборі

Укрінформ
Головний тренер збірної Іспанії Серджо Скаріоло проаналізував переможну гру над баскетболістами України у матчі відбору на ЧС-2023.

Італійський фахівець підкреслив, що ця перемога іспанської збірної є найважчою у відборі, передає Укрінформ.

«Це була велика перемога, одна з найголовніших у відборі. Важка перемога проти хорошої команди.  Хочу виказати слова підтримки всій делегації збірної України, фанам, які перебува.ть вдома. Ми молимося за те, щоб війна закінчилася якнайшвидше. У той же час пишаємося тим, як виклалися у цьому матчі наші гравці. Ми добре боролися протягом останніх хвилин, спрацювали певні зміни в задній лінії. Був ефективний захист проти Михайлюка, який є сильним гравцем. Але найголовніше те, що баскетболісти віддавали всі сили від першої до останньої хвилини. Так, були помилки, був жахливий відсоток реалізації штрафних. Завершення матчу могло б бути комфортнішим, але ми закинули лише 50% штрафних. Словом, це найважча перемога за увесь відбір», - заявив  Скаріоло. 

Читайте також: Багатскіс: Я пишаюся хлопцями і не хочу, щоб ми опускали голови

Підсумкове турнірне становище у відбірковій групі ЧС-2023: Іспанія - 11 очок, Грузія - 10, Україна - 9, Північна Македонія - 6.

У вирішальному, другому раунді відбору збірна України зіграє з командами Італії, Ісландії та Нідерландів.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-