Багатскіс: Я пишаюся хлопцями і не хочу, щоб ми опускали голови

Багатскіс: Я пишаюся хлопцями і не хочу, щоб ми опускали голови

Укрінформ
Головний тренер чоловічої збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс прокоментував виступу нашаої національної команди в зустрічі із чемпіонами світу іспанцями (76:77).

Наставник зазначив, що він пишається своїми гравцями, передає Укрінформ. 

«Перед матчем я сказав гравцям, що для мене, як для тренера, це легка гра. Адже мені не потрібно було шукати якісь додаткові слова мотивації для баскетболістів. Протягом останніх двох днів я бачив на тренуваннях, як гравці контактували один з одним, як агресивно, але в той же час позитивно грали. Перед матчем я сказав, що найголовніше для нас - контролювати емоції не 3-4 хвилини, а усі 40 хвилин. Іспанці дуже досвідчені і знають, як використовувати моменти. Не можу сказати, що вони грали в якісніший баскетбол, але вони діяли з дещо більшою пристрастю. Особливо наприкінці гри, коли нам треба було використовувати шанси в нападі, зіграти впевненіше та розумніше в захисті. Іспанія виграла в одне очко, але я пишаюся хлопцями і не хочу, щоб ми опускали голови», - сказав Багатскіс.

Читайте також: Баскетболісти збірної України мінімально поступилися Іспанії у кваліфікації ЧС-2023

Підсумкове турнірне становище у відбірковій групі ЧС-2023: Іспанія - 11 очок, Грузія - 10, Україна - 9, Північна Македонія - 6.

У вирішальному, другому раунді відбору збірна України зіграє з командами Італії, Ісландії та Нідерландів.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-