Багатскіс: Правильні рішення та бажання допомогли нам здобути перемогу

Багатскіс: Правильні рішення та бажання допомогли нам здобути перемогу

Укрінформ
Головний тренер чоловічої збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс прокоментував важливу перемогу команди у матчі відбору чемпіонату світу-2023 над Грузією (79:66).

За словами настаника, у цьому поєдинку найважче було знайти ігровий ритм, передає Укрінформ.

«Ми нервувавли, коли починали гру, адже ми знали ціну цього матчу. Найважче було знайти ігровий ритм, виконати все, що ми запланували у захисті, і не поспішати з рішеннями в атаці. У захисті ми зіграли якісніше, аніж у нападі, Іноді, щоправда, були неочікувані дії, і мені на декілька миттєвостей здалося, що Грузія повернулася до гри. Але вчасні правильні рішення, бажання домогли допомогли нам досягти найголовнішого - перемоги. І з цією перемогою ми подолали перший раунд кваліфікації», - сказав тренер.

В іншому матчі ігрового дня іспанці вдома розгромили Північну Македонію - 80:44. 

Турнірне становище у групі G: Іспанія - 8 очок (після 4-х ігор), Грузія - 8 (5),  Україна - 6 (4), Північна Македонія - 5 (5).

Читайте також: Багатскіс: Нам потрібно грати без імпровізацій у захисті та «побігти» у нападі

4 липня в Скоп’є «синьо-жовті» протистоятимуть Північній Македонії. 7 липня збірна України зіграє в Ризі перенесений матч проти чемпіонів світу іспанців.

До наступного етапу кваліфікації виходять по три команди з групи.

XIX чемпіонат світу з баскетболу серед чоловічих команд пройде з 25 серпня по 10 вересня 2023 року в Індонезії, Японії та на Філіппінах.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-