Стаховський: Не пощастило, що в другому колі дві українки гратимуть одна проти одної

Стаховський: Не пощастило, що в другому колі дві українки гратимуть одна проти одної

Ексклюзив
Укрінформ
Леся Цуренко і Ангеліна Калініна між собою змагатимуться за вихід до третього кола Вімблдона.

Колишній тенісист Сергій Стаховський ексклюзивно для Укрінформу проаналізував перший ігровий день фінальної частини Вімблдона.

«Леся Цуренко показала дуже класний теніс, не можна казати, що їй пощастило з суперницею, я б так не казав, тому що на траві усі британки вміють грати. Цікавий матч вийшов у Калініної. Звісно, трошки нервозності, я б сказав, але все ж таки вона в цьому сезоні показала, що вона гравець дуже високого класу, вона на це заслуговує. Не пощастило нам, що в другому колі дві українки гратимуть одна проти одної, але все ж таки з певною долею оптимізму можемо говорити, що в третьому колі 100-відсотково буде українка», - сказав Стаховський.

Він також пояснив, чому у чинного чемпіона Вімблдона Новака Джоковича виникли проблеми у стартовому матчі турніру.

«Не все було так просто як в нього завжди трапляється в перших колах Великих Шоломів. Я думаю, що, по-перше, все ж таки вже вирівнюється вік і молодість в сенсі темпу, і в сенсі того, що другі хочуть вигравати більше. Я думаю, якщо Джокович пройде друге коло більш впевненіше, то він буде дуже небезпечним гравцем», - розповів Стаховський.

Один з найуспішніх тенісистів в історії України Сергій Стаховський разом з Укрінформом буде щодня аналізувати події британського турніру.

Повний огляд першого ігрового дня Вімблдона від Укрінформу можна почитати тут.

Читайте також: Тенісистка Марта Костюк: Щодня молюся за перемогу України

Як повідомляв Укрінформ, стартовий бар'єр турніру успішно подолали українки Леся Цуренко та посіяна під 29-м номером Ангеліна Калініна, які розіграють путівку до третього раунду турніру в очному протистоянні. Марта Костюк та Даяна Ястремська виступлять у другий ігровий день Вімблдона. Змагання триватимуть до 11 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-