2 липня футболісти «Динамо» зіграють зі швейцарським «Сьйоном»

2 липня футболісти «Динамо» зіграють зі швейцарським «Сьйоном»

Укрінформ
Ще одним суперником футболістів київського «Динамо» на передсезонному тренувальному збору та шляху до кваліфікації Ліги чемпіонів стане швейцарський «Сьйон».

Зустріч команд відбудеться у суботу, 2 липня, на стадіоні «Сен-Жермен» у Сав‘єзі і розпочнеться о 19:00 за місцевим часом (20.00 за Києвом), передає Укрінформ.

«Сьйон» виступає у найвищому за рангом дивізіоні - Суперлізі Швейцарії і є дворазовим чемпіоном країни (у сезонах 1991/92 та 1996/97 років), а також тринадцятиразовим володарем Кубка Швейцарії. За підсумками минулого сезону «Сьйон» посів 7-е місце у турнірній таблиці.

Зі «Сьйоном» динамівці зустрічалися й минулого літа, готуючись до сезону на тренувальному зборі. Тоді товариська зустріч завершилася з рахунком 2:0 на користь киян.

Як і інші міжнародні товариські матчі «Динамо», гра зі «Сьйоном» матиме благодійний характер. Усі виручені кошти від продажу квитків будуть спрямовані на вирішення гуманітарних проблем, спричинених війною росії в Україні.

Читайте також: «Фенербахче» перед іграми з «Динамо» хоче підписати гравця «Реала» Діаса

Як повідомлялося, 26 червня кияни зіграють у Швейцарії з командою «Івердон Спорт» (початок матчу - о 17.00 за київським часом), а 29 червня - із «Лозанна Спорт» (21.00). Ккрім того, на 12 липня у «Динамо» заплановане проведення двоматчевого протистояння з французьким клубом «Олімпік Ліон» (19.00 та 22.00).

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-