Юрій Вернидуб став головним тренером ФК «Кривбас»

Юрій Вернидуб став головним тренером ФК «Кривбас»

Укрінформ
Юрія Вернидуба офіційно призначили головним тренером футбольного клубу «Кривбас» (Кривий Ріг). 

З 56-річним українським фахівцем підписали трирічний контракт, передає Укрінформ. 

До тренерського штабу Вернидуба увійшли Дмитро Кара-Мустафа, Ігор Фокін, тренер-аналітик Валерій Михайленко. Тренером воротарів команди залишиться Тарас Гребенюк.

Вернидуб в перші дні повномасштабного вторгнення росії вступив до лав Збройних сил України. Наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного його перевели до Кривого Рога для подальшого проходження військової служби. «Це дозволить йому у вільний від виконання службових обов’язків час надавати необхідну методичну допомогу тренерському колективу в підготовці спортсменів до змагань за умови дотримання законодавства про працю», - зазначено в офіційному листі Міністерства оборони на адресу «Кривбаса». 

«Для мене велика честь в цей складний для нашої країни час тренувати саме український клуб. Команду з великим славетним ім'ям і чималими амбіціями. А також це надасть нові можливості в інформуванні та допомозі Збройним силам України», – підкреслив Юрій Вернидуб.

Окрім основних обов’язків, Юрій Миколайович допомагатиме клубу у його волонтерській діяльності.

Читайте також: Вернидуб: Якщо буде можливість, працюватиму в Україні, якщо ні, то буду на фронті до перемоги

Український тренер раніше працював у «Зорі», запорізькому «Металургу»,  солігорському «Шахтарі», тираспольському «Шерифі».

Фото: facebook.com/fckryvbas.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-