Вернидуб: Якщо буде можливість, працюватиму в Україні, якщо ні, то буду на фронті до перемоги

Вернидуб: Якщо буде можливість, працюватиму в Україні, якщо ні, то буду на фронті до перемоги

Укрінформ
Український тренер припинив співпрацю з «Шерифом».

Український тренер Юрій Вернидуб висловився про своє майбутнє в тренерській кар'єрі, повідомляє FanDay, передає Укрінформ. Наразі спеціаліст перебуває в лавах Збройних сил України й захищає країну від російських загарбників.

«Так, припинив співпрацю з «Шерифом». Це було наше спільне рішення. Я сказав керівництву, що поки не можу туди повернутися. Як туди зараз повертатися? Ніхто не чекатиме. Команду потрібно готувати до наступного сезону, матчів Ліги чемпіонів. Я вважаю, що вчинив дуже правильно. Якщо зараз вийде десь попрацювати, то краще залишуся тут й працюватиму в Україні», — сказав Вернидуб.

Український тренер зараз захищає Україну в складі ЗСУ.

«Плани (щодо подальшої кар’єри - ред.) є, але поки я перебуваю в ЗСУ і не знаю, як буде далі. Якщо мені дадуть можливість — попрацюю, якщо ні — буду тут (на фронті - ред.) до кінця, до нашої перемоги», - додав український тренер.

Вернидуб очолював «Шериф» з грудня 2020 року. Під його керівництвом команда двічі виграла чемпіонат Молдови та вперше в історії вийшла до групового раунду Ліги чемпіонів, де посіла третє місце.

Читайте також: Збірна України оголосила заявку на матч Ліги націй УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, раніше Вернидуб також працював із запорізьким «Металургом», «Зорею» та солігорським «Шахтарем».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-