Динамівці проходять медобстеження у Києві і розпочали тренування

Динамівці проходять медобстеження у Києві і розпочали тренування

Укрінформ
Футболісти київського «Динамо», тренерський штаб та персонал повернулися до Києва. 

Після паузи, пов’язаної з матчами збірної України, команда розпочинає підготовку до нового сезону, передає Укрінформ.

Традиційно перед поновленням тренувального процесу у перші кілька робочих днів динамівці проходять планове медобстеження у клініці «Добробут». У п’ятницю, 17 червня, з самого ранку, футболісти першої команди зібралися у клініці.

Як завжди, команда була поділена на дві групи гравців, перша пройшла медобстеження у п’ятницю, друга пройде в суботу. У перший день на медогляд прибуло 11 українських футболістів - Олександр Андрієвський, Денис Антюх, Артем Беседін, Крістіан Біловар, Віктор Близниченко, Денис Бойко, Володимир Бражко, Микита Бурда, Віталій Буяльський, Вікентій Волошин и Назар Волошин. 

Гравці по черзі заходили до кабінетів профільних лікарів - невропатолога, терапевта, офтальмолога, лора. Футболістам також зробили ехокардіографію, комплексне УЗД черевної порожнини, серця, щитоподібної залози, органів малого таза, сканування судин голови і шиї та рентген грудної клітини.

Сьогодні увечері динамівці, які проходили медобстеження, проведуть тренування на базі в Кончі-Заспі. Інша ж група мала ранкове заняття. Тренування заплановані й  на завтра. 

Читайте також: «Динамо» зіграє з «Фенербахче» на старті Ліги чемпіонів УЄФА

За попередньою інформацією протягом найближчого тижня команда тренуватиметься у Києві, 22-го червня вирушить до Румунії, а звідти 24-го - на збір до Швейцарії.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-