Українська делегація бере участь у Спортивному форумі ЄС у Франції

Українська делегація бере участь у Спортивному форумі ЄС у Франції

Укрінформ
Українська делегація країнська деоегація на чолі з міністром молоді та спорту України Вадимом Гутцайтом бере участь у Спортивному форумі ЄС та 6-у вечорі європейського спорту у Франції. 

Про це повідлмляє пресслужба Мінмолодьспорту, передає Укрінформ. 

«Розпочалося відрядження до Євросоюзу. Буду промотувати Україну та переконувати партнерів надати нашій героїчній країні статус кандидата. Зокрема, й з трибуни наймасштабнішого у ЄС заходу у сфері фізичної культури і спорту - Європейського спортивного форуму, який стартує у французькому Ліллі», - заявив Гутцайт.   

Під час візиту також передбачена низка зустрічей з міністрами з країн-членів ЄС, відповідальними за спорт. Зокрема, на полях форуму заплановані зустрічі та консультації з Європейським комісаром з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді Марією Габріель, з відповідальними за спорт міністрами країн-членів ЄС, представниками спортивного руху.

Окремою подією стане спеціальна сесія, присвячена солідарності з Україною. 

Читайте також: Гутцайт: окупанти вже знищили та пошкодили 94 спортивні об’єкти

«Буду говорити про наш спорт, про війну та європейську консолідацію як кращу відповідь цивілізації дрімучому середньовіччю. Україна має стати повноправною учасницею європейської спільноти. Ми сильні, коли об’єднані», -  наголосив міністр молоді та спорту України. 

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-