Гутцайт привітав українських важкоатлеток з тріумфом на Євро-2022

Гутцайт привітав українських важкоатлеток з тріумфом на Євро-2022

Укрінформ
Зустріч відбулась в Олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча-Заспа».

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт України подякував спортсменкам і тренерському складу збірної з важкої атлетики за якісну підготовку та гідне представлення країни на Євро-2022, де команда виграла загальний залік, передає Укрінформ.

Міністр зазначив, що саме завдяки Збройним силам України наші спортсмени у цей нелегкий для країни час  мають можливість тренуватися і готуватися до змагань.

«Хочеться подякувати українцям, які захищають батьківщину на передовій. Завдяки їм ми можемо тренуватися в Україні та виборювати нагороди на міжнародній арені. Нам потрібні перемоги на всіх фронтах», - наголосив Гутцайт. 

Він побажав українським атлетам продуктивної підготовки на шляху до олімпійського Парижу.

На ювілейному, сотому чемпіонат Європи з важкої атлетики у столиці Албанії українцівибороли рекордну 21 медаль. Особливо відзначилася жіноча збірна, яка стала найкращою серед 39-ти країн-учасниць іа очолила медальний залік. Спортсменки додали до скарбнички України 18 нагород: сім золотих, вісім срібних і три бронзові. 

Читайте також: Гутцайт розповів, які переваги українському спорту дасть вступ країни до ЄС

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 107-й день.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-