Павелко зустрівся з президентом та генеральним секретарем ФІФА

Павелко зустрівся з президентом та генеральним секретарем ФІФА

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу, член аиконкому УЄФА Андрій Павелко провів робочу зустріч з президентом ФІФА Джанні Інфантіно та генеральним секретарем організації Фатмою Самурою.

Керівники УАФ і ФІФА обговорили питання співпраці в гуманітарних проєктах на підтримку України, співробітництво в межах спільного координаційного центру ФІФА, УЄФА, УАФ і національних асоціацій інших країн та спільні проєкти на підтримку розвитку дитячого і юнацького футболу в Україні, передає Укрінформ. 

Павелко подякував керівникам світового футболу за вагому підтримку України з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. Президент УАФ також  висловив вдячність керівництву ФІФА за оперативне ухвалення рішення щодо відсторонення російських команд від усіх змагань під егідою організації.

«Із керівництвом Міжнародної федерації футболу ми перебуваємо на постійному зв’язку з перших днів повномасштабної війни за незалежність нашої держави. Але особисте спілкування й можливість безпосередньо розповісти про поточний стан справ в Україні значно дієвіші. Вдячний президенту й генсеку ФІФА за готовність сприяти у відродженні українського футболу на всіх рівнях. Це надзвичайно важливий аспект як для України, адже він живить нашу віру у наближення миру, так і для всього світового футболу, якому наша держава вже подарувала багато зіркових імен. Обговорили багато питань із життя українського футболу в умовах війни, які перед цим у Києві ми обговорювали з президентами клубів УПЛ та ПФЛ. Приємно, що керівники ФІФА розділили мою думку про те, що саме футбол стане ефективним соціальним інструментом, який допомогатиме людям, а насамперед - дітям, постраждалим від війни, повернутися до мирного життя і пройти необхідну соціальну реабілітацію», - розповів після зустрічі Павелко.

Читайте також: Павелко: Є скорочений варіант чемпіонату УПЛ - з березня за три місяці

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 101-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-