Павелко: Є скорочений варіант чемпіонату УПЛ - з березня за три місяці

Павелко: Є скорочений варіант чемпіонату УПЛ - з березня за три місяці

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів про варіанти проведення наступного першості Прем'єр-ліги сезону-2022/2023.

Він, зокрема, зазначив, що є скорочений вариінь чемпіонату -  за три місяці, передає Укрінформ. "Є близько п'яти-шести варіантів розвитку футболу в Україні. Будемо їх відпрацьовувати. Вже після єдиного рішення усіх президентів клубів ми виходитимемо на варіант, який всіх об’єднає. Є варіант грати за кордоном, є скорочений - з березня наступного року: за три місяці провести. Є варіант, що чемпіонат приймуть декілька регіонів. Це стосується не лише футболу, а й інших видів спорту. З УПЛ починаємо, а далі будемо відпрацьовувати. У нас є питання по ПФЛ, U19, ДЮФЛ. Але нині у кожного футбольного керівника голова у першу чергу зайнята не футболом, а війною та допомогою нашій армії», - сказав Павелко. 

Читайте також: Павелко: Рішення УЄФА усунути росіян стане важливим сигналом для світу

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 87-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-