Бубка зустрівся з українськими спортсменами, які тренуються в Румунії

Бубка зустрівся з українськими спортсменами, які тренуються в Румунії

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України, член МОК Сергій Бубка побував з візитом у Румунії, де він взяв участь в засіданні НОК Східної та Центральної Європи.

В Олімпійському центрі Румунії очільник українського НОК також зустрівся з нашими атлетами, які нині перебувають там задля продовження тренувань та підготовки до міжнародних змагань, передає Укрінформ. 

Він поспілкувався з українськими фехтувальниками, самбістами, триатлоністами та баскетболістами. Бубку супроводжували президент НОК Румунії Міхай Коваліу та генеральний секретар організації Георге Борой.

З президентом НОК України, зокрема, зустрілися фехтувальники з Миколаєва, чоловіча збірна України з баскетболу 3Х3, команда юних українських триатлоністів та збірна України із самбо.

Після зустрічі зі спортсменами Сергій Бубка подякував румунським колегам за підтримку українського спорту та олімпійського руху.

Читайте також: Бубка подякував олімпійському руху за солідарність з Україною

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 96-й день.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-