Олег Гусєв: У матчі з «Флорою» спортивна складова не була головною

Олег Гусєв: У матчі з «Флорою» спортивна складова не була головною

Укрінформ
Асистент головного тренера київського «Динамо» Олег Гусєв прокоментував перемогу футболістів своєї команди у благодійному матчі проти естонської «Флори» (3:0).

Він подякував керівництву «Флори» за можливість зіграти матч у такий важкий час, передає Укрінформ. 

«Хочу подякувати «Флорі», яка запросила нас у такий тяжкий час, зіграти цю важливу гру. Ми хочемо вкотре привернути увагу до того, що коїться у нас в країні через агресію рф, підтримати наших біженців та військових. Вийшла гарна гра. Сподіваюся, скоро все налагодиться. У цьому матчі спортивна складова була не головною. Рахунок 3:0 на нашу користь, мабуть, не зовсім відображає реальний стан речей. Недарма «Флора» - чемпіон своєї країни і постійно грає у єврокубках. Це добротна команда, але ми на цей момент сильніші. Перемога для нас була потрібніша, адже вона - для нашого народу, для нашої країни. Ми сьогодні виграли з таким рахунком завдяки величезному бажанню та самовіддачі», - сказав Гусєв.

Читайте також: «Динамо» обіграло естонську «Флору» у благодійному матчі

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 80-й день.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-