Велозабіг «Львівська сотка» змінив формат і збиратиме кошти для ЗСУ

Велозабіг «Львівська сотка» змінив формат і збиратиме кошти для ЗСУ

Укрінформ
Традиційний велозабіг «Львівська сотка» цього року відбудеться у новому форматі: звичного спільного заїзду не буде, однак учасники самостійно долатимуть дистанцію та допомагатимуть зібрати гроші для українських військових.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради, передає Укрінформ.

«У «Львівській сотці» 2022 року не буде змагань і запеклої боротьби за призові місця. Не буде багатолюдного старту з площі Ринок і урочистого параду центром Львова. Не буде онлайн-трансляції та церемонії нагородження», – зазначають організатори.

Щорічно у травні відбувається «Львівська сотка» – одна з наймасовіших велоподій в Україні, на якій збираються аматори велоспорту з різних куточків країни та з-за кордону.

Читайте також: Забірченко продав чемпіонський перстень за 400 тисяч гривень і віддав кошти ЗСУ

Цьогоріч, щоб стати учасником змагань потрібно: зареєструватися на сайті Lviv Bicycle Club, сплатити благодійний стартовий внесок – 100 грн чи більше (на розсуд учасника).

Далі, до 23 травня, подолати на велосипеді дистанцію 100 км завдовжки. Ті, хто знаходиться у Львові та околицях, їдуть традиційний трек «Львівської сотки». Учасники з інших міст і країн обирають маршрут самостійно. Потім на сторінці івенту на клубному сайті додати посилання на свій трек у Strava.

23 травня о 23:59 організатори закриють протокол, підіб'ють підсумки та передадуть зібрану суму фонду «Повернись живим».

Читайте також: Благодійний матч «Легія» - «Динамо» у Варшаві зібрав близько 6,8 млн грн

Учасників закликають робити фото і викладати їх у соцмережах з тегом #LvivskaSotkaStandWithUkraine

Як повідомляв Укрінформ, традиційний веломарафон «Львівська сотка 2021» відбувся 12 червня. Він зібрав понад тисячу учасників від 12 до 80 років. Найпопулярніший в Україні велозабіг зазвичай проходить в перші дні травня, щосезону, починаючи з 2010 року. Ініціатор та організатор заходу - Lviv Bicycle Club.

Фото з сайту galinfo.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-