Норвегія, Швеція, Фінляндія та Ісландія за рішення про недопуск на Вімблдон росіян і білорусів

Норвегія, Швеція, Фінляндія та Ісландія за рішення про недопуск на Вімблдон росіян і білорусів

Укрінформ
Норвегія, Швеція, Фінляндія та Ісландія підтримали рішення про недопуска на Вімблдонський тенісний турнір тенісистів з рф та білорусі.

Норвезька тенісна федерація опублікувала заяву, під якою підписалися федерації Фінляндії, Швеції та Ісландії, передає Укрінформ.

«Всеанглійський тенісний клуб ухвалив сміливе рішення не допустити усіх російських та білоруських гравців на Вімблдон та великі трав’яні турніри у Великій Британії. Норвезька тенісна федерація підтримує це рішення і сподівається, що ATP, WTA та ITF відреагують так само. Санкції проти спортсменів - непросте рішення. Попри це, наслідки не можна порівнювати з тим, через що кожного дня відчувають люди в Україні. Жорсткі заходи необхідно впроваджувати, аби зупинити цю безглузду війну. У ці виняткові часи теніс має робити все, щоб стояти на боці народу України проти ворожнечі з боку росії та білорусі», - йдеться у заяві.

Читайте також: Британці пояснили, чому росіян і білорусів не буде на Вімблдоні

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 63-й день.

Фото: wimbledon.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-