УПЛ підтвердила дострокове завершення сезону

УПЛ підтвердила дострокове завершення сезону

Оновлено
Укрінформ
Рішення по Кубку України і про обмін між лігами прийматимуть пізніше.

Клуби УПЛ підтримали пропозицію завершити цей сезон. Турнірна таблиця УПЛ сезону 2021/22 років зафіксована станом на 24 лютого 2022 року, передає Укрінформ.

Нагородження призерів проводитися не буде. Відповідне рішення передадуть на затвердження виконкому Української асоціації футболу.

На участь в єврокубки від України в УЄФА подають 5 команд: «Шахтар» і «Динамо» – Ліга чемпіонів, «Дніпро-1» – Ліга Європи, «Зоря» і «Ворскла» – Ліга конференцій.

Читайте також: В УПЛ пояснили від кого залежить рішення про догравання чемпіонату

Нагадаємо, в УПЛ зіграно 18 турів: у «Шахтаря» 47 очок, «Динамо» має 45 пунктів, «Дніпро-1» – 40, «Зоря» – 36, «Ворскла» – 33. Команди, які провели 17 матчів у чемпіонаті, потенційно не можуть впливати на розташування команд у першій п’ятірці.

До першої ліги ніхто не вилітає, а про можливий перехід команд з першого дивізіону до вищого вирішать 25 травня. Тоді ж і розглянуть дати щодо початку наступного сезону.

Читайте також: Продуктивніше сконцентруватись на наступному сезоні – Сабо

Стосовно розіграшу Кубка України, рішення по ньому окремо прийме УАФ. Також виконком асоціації має остаточно затвердити і пропозицію клубів УПЛ щодо підсумків сезону 2021/22.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 62-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-