Продуктивніше сконцентруватись на наступному сезоні – Сабо

Продуктивніше сконцентруватись на наступному сезоні – Сабо

Укрінформ
«Безліч футболістів поїхали. Найближчими роками рівень футболу у нас буде дуже низьким».

Колишній футболіст та тренер «Динамо», а також колишній наставник збірної України Йожеф Сабо сумнівається, щодо поновлення сезону УПЛ, передає Укрінформ.

«Все залежить від того, коли закінчиться війна і ми їх відкинемо з нашої землі. Тоді можна почати по-справжньому розмовляти про футбол. Якщо цього не станеться найближчого місяця, ми повинні будемо визнати, що сезон не дограно і його не можна зараховувати. Це моя думка. Так, є компетентні люди, організації, треба сідати та думати.

Читайте також: Завершити чемпіонат за підсумками першого кола – це фейк – керівництво УПЛ

Але… Скільки людей загинуло! Скільки міст зруйновано! Як можна в такій ситуації думати, буде чемпіон, не буде і т.д. Щодо єврокубків наступного сезону. Я навіть не знаю, як ми там виступатимемо. Безліч футболістів поїхали. Найближчими роками рівень футболу у нас буде дуже низьким.

Можливо, продуктивніше сконцентруватись на наступному сезоні. Замислюючись, зокрема, у яких регіонах взагалі реально проводити футбольні матчі», - повідомив Сабо.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 41-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-