В УПЛ пояснили від кого залежить рішення про догравання чемпіонату

В УПЛ пояснили від кого залежить рішення про догравання чемпіонату

Укрінформ
«У регламенті є пункт, котрим передбачено, що у разі виникнення надзвичайних ситуацій – фінальною таблицею стане та, котра була на момент призупинення».

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів про проблеми догравання чемпіонату і хто прийматиме остаточне рішення щодо завершення сезону, передає Укрінформ.

«Якщо пам’ятаєте історію з коронавірусом, то ми стали однією з перших національних асоціацій, котрі продовжили догравання чемпіонату за спортивним принципом. Наразі, ми не полишаємо надії, що це нам вдасться.

Читайте також: Чемпіонат можуть дограти на заході України – керівництво УПЛ

Попри те, що ситуація у центральних та західних регіонах трішки стабілізувалася, ризик все одно існує. Кожного дня лунають повітряні тривоги. А більшість стадіонів на Західній Україні стали притулком для біженців.

У будь-якому разі, це буде зібрання клубів, на котрому це питання розглядатиметься. Існує проблема і з логістикою. Житловий фонд на Західній Україні наразі дуже перенасичений. Знайти житло для команд – надзвичайно важко. Тому зараз ми чекаємо на рішення уряду щодо того, чи продовжать воєнний стан у нашій країні.

Читайте також: Треба зупиняти УПЛ на цій позначці і визнавати чемпіоном «Шахтар» - Циганик

У регламенті є пункт, котрим передбачено, що у разі виникнення надзвичайних ситуацій – фінальною таблицею стане та, котра була на момент призупинення. У будь-якому разі, остаточне рішення за клубами», – сказав Дикий.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 58-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-