Чемпіонат можуть дограти на заході України – керівництво УПЛ

Чемпіонат можуть дограти на заході України – керівництво УПЛ

Укрінформ
Запасний варіант – визнати результати сезону за актуальною турнірною таблицею.  

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий заявив, що є варіант із дограванням чемпіонату на заході України, але лише за умови, що гратимуть усі команди, передає Укрінформ.

«План А – це оптимістичний сценарій, що вдасться його дограти. План Б — це підбивати підсумки чемпіонату та визнати, що він не був дограний у зв'язку з форс-мажорними обставинами та готуватися до наступного сезону.

Попередньо ми провели переговори зі стадіонами, що розташовані на заході країни. Вони готові взяти обсяг всіх матчів, але залишається відкритим питання щодо деяких клубів, чи зможуть вони взяти участь. Потрібно враховувати, що багато клубів віддали своїх легіонерів в оренду до 30 червня на підставі відповідного рішення ФІФА. Тому потрібно все врахувати, щоб зберегти спортивний принцип, щоб усі клуби були в оптимальних складах.

Читайте також: Треба зупиняти УПЛ на цій позначці і визнавати чемпіоном «Шахтар» - Циганик

У будь-якому разі, остаточне рішення мають ухвалити всі клуби і після цього його має затвердити виконавчий комітет УАФ. Тільки після цього це буде фінальне рішенням», - розповів Дикий.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 49-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-