На Іграх Нескорених Україна перемогла команду Франції у баскетболі на візках

На Іграх Нескорених Україна перемогла команду Франції у баскетболі на візках

Фото
Укрінформ
У нідерландському місті Гаага на міжнародних спортивних змаганнях “Ігри Нескорених” (Invictus Games) Україна перемогла команду Франції у баскетболі на візках.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на InvictusGamesTeamUkraine.

“Із рахунком 12:8 Україна перемогла команду Франції у баскетболі на візках”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це перший міжнародний матч нашої команди, і він дуже надихнув.

“Сьогодні у хлопців ще дві гри, тому тримайте кулачки та вболівайте за українських нескорених!”, - наголошується у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Ігри Нескорених проходять у Гаазі з 16 по 22 квітня 2022 року. Українська команда представлена у восьми видах спорту, зокрема у плаванні, бігу, штовханні ядра, стрільби з лука, баскетболі на візках.

Ігри нескорених – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, започатковані британським принцом Гаррі, герцогом Сассекським, у 2014 році.

Читайте також: Глава держави відзначив нові перемоги українців на «Іграх нескорених»

У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани, які дістали травми, поранення, контузії чи захворювання під час виконання бойових завдань при захисті батьківщини.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України. Ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст і сіл, жорстоко катує і вбиває мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-