Вибори президента Федерації біатлону України пройдуть після скасування воєнного стану

Вибори президента Федерації біатлону України пройдуть після скасування воєнного стану

Укрінформ
Відбулося засідання засідання президії Федерації біатлону України, на якому прийняли низку важливих рішень щодо подальшої роботи організації.

Як повідомляє XSport, анонсована звітно-виборча конференція, яка мала відбутися 18 травня, пройде через три місяці після скасування воєнного стану в Україні. Відповідно, повноваження чинного президента та президії ФБУ продовжені на невизначений термін до моменту проведення нових виборів, передає Укрінформ.

Це рішення пояснюється тим, що на час бойових дій не всі делегати конференції можуть безперешкодно дістатися місця її проведення, а також через відсутність чітких формулювань Міністерства юстиції щодо проведення виборів голів громадських організацій та формувань під час воєнного стану.

Читайте також: Бринзак залишає посаду президента Федерації біатлону України

Таким чином, попри усі попередні заяви, чинний президент ФБУ Володимир Бринзак продовжуватиме виконувати свої повноваження. Крім цього, Міністерство молоді та спорту продовжило на три місяці діючі контракти державних та старших тренерів із зимових видів спорту до проведення відповідної конкурсної комісії.

Фото: xsport.ua/biathlon.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-