Український арбітр судитиме матчі італійської баскетбольної Серії А

Український арбітр судитиме матчі італійської баскетбольної Серії А

Укрінформ
Італійська ліга LegaBasket та італійська федерація баскетболу (FIP) повідомили про те, український рефері Борис Рижик обслуговуватиме матчі чемпіонату країни в Серії А.

Про це повідомляє пресслужба Федерації баскетболу України, передає Укрінформ. 

«Ліга розділяє вибір Італійської федерації баскетболу щодо включення українського арбітра Бориса Рижика для обслуговування матчів Серії А. Це важливий знак близькості та солідарності з українським народом і водночас підйом якості арбітражу на вирішальних стадіях сезону. LBA вітає Бориса та чекає його на ігрових майданчиках Серії А. Ми впевнені, що він зробить великий внесок своїм професіоналізмом, здібностями та досвідом, про що свідчить його національна та міжнародна кар’єра високого рівня, зокрема в Євролізі», - повідомляється в заяві LegaBasket. 

В день початку війни 24 лютого Рижик обслуговував в Афінах матч «Олімпіакоса» проти «Мілана». Після того він продовжував працювати на матчах Євроліги.

Читайте також: Баскетболіст Пустовий: Важливо продовжувати акції на підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 51-й день.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-