Екстренер ФК «Дніпро-1»: путіну дістанеться найганебніша роль в історії

Екстренер ФК «Дніпро-1»: путіну дістанеться найганебніша роль в історії

Укрінформ
Колишній головний тренер футбольного клубу «Дніпро-1» Дмитро Михайленко нагадав про відповідальність кожного в росії за події, що відбуваються з 24 лютого.

Як повідомляє Sportarena.com, на йогго думку, президенту росії дістанеться найганебніша та найжалюгідніша роль в історії, передає Укрінформ.

«Усе, що нині відбувається в Україні, - це війна та звірство. Я вважаю, що кожний росіянин винний і несе відповідальність за ці злочини. Країна, де люди перетворилися на тупу та боягузливу масу, де нахабно обманюють з екранів телевізорів, де президент є злочинцем, якому дістанеться найганебніша та найжалюгідніша роль в історії. Їм немає жодного виправдання. Дуже хочу, аби в Україні закінчилася війна, люди почали займатися своїми справами, працювати, діти пішли до школи, спортсмени почали тренуватися, змагатися. Майбутнє футболу залежить саме від цього, коли все закінчиться», - сказав Михайленко.

Читайте також: Хавбек київського «Динамо» Циганков: Україна обов'язково переможе

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 49-й день.

Фото: facebook.com/sportclubdnipro1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-