Президент ФК «Динамо»: Зробимо все, щоб наблизити перемогу України

Президент ФК «Динамо»: Зробимо все, щоб наблизити перемогу України

Укрінформ
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс розповів, як столичний футбольний клуб допомагає Збройним силам України та постраждалим від війни з росією.

Очільник «Динамо» зазначив, що легендарний столичний клуб зробить усе можливе, аби наблизити перемогу нашої країни та зберегти її футбольне майбутнє, передає Укрінформ.

«Ми почали допомагати з перших днів війни. Спочатку це було фінансування столичних лікарень та облаштування дітей-біженців у західній частині України. Ми  фінансово підтримуємо усі можливі напрямки: фінансуємо гуманітарні, медичні, оборонні, будівельні програми. Допомогли нашим паралімпійцям, фінансово підтримали придбання та ввезення 200 тонн гуманітарної допомоги до різних населених пунктів Київської, Чернігівської та Харківської областей. «Динамо» перераховує гроші лікарням, територіальним громадам, гуманітарним центрам та підрозділам ЗСУ. З початку війни ми нікому не відмовили - усі, хто звернувся до нас за допомогою, отримали необхідні фінансові кошти.

Ми щодня на зв’язку з різними організаціями, волонтерами, медиками, яким потрібна допомога. Це триватиме стільки, скільки потрібно для країни та для перемоги України», - сказав Суркіс.

Читайте також: «Динамо» зробило промо до матчу з «Легією»

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває   47-й день.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-