Тепер я розумію, чому так багато чемпіонів світу прийшло з України – Тедді Атлас

Тепер я розумію, чому так багато чемпіонів світу прийшло з України – Тедді Атлас

Укрінформ
«Люди б’ються, воюють за дітей, за домівки, за країну, за своє право обирати долю на власній землі, проживати життя там, де вони повинні його проживати».

Легендарний американський тренер з боксу Тедді Атлас звернувся до українців, передає Укрінформ.

«Я Тедді Атлас, і це послання до людей з України. Ви –  дуже особливі люди, ви –  хоробрі і горді! І зараз я розумію, чому так багато чемпіонів світу прийшло саме з вашої країни.

Читайте також: Усик під великим стресом від війни - Пітер Ф'юрі озвучив перевагу Джошуа

Я також розумію, що люди б’ються, воюють за дітей, за домівки, за країну, за своє право обирати долю на власній землі, проживати життя там, де вони повинні його проживати.

Я знаю, що ці люди – Ви, ніколи не можуть бути переможені ворогом, який б’ється заради наживи, за якесь майно, за владу і за зло. Ми всі відчуваємо вашу волю до перемоги, вашу любов до вашої країни. Відчуваємо вашу відданість, ми – відчуваємо це.

Ми відчуваємо ваш дух, ми відчуваємо все це, і так само відчуває це Господь бог. Наші молитви з вами», – сказав Атлас.

Читайте також: Усик розповів про мотивацію на бій з Джошуа

У 2018 році під керівництвом Тедді Атласа Олександр Гвоздик здобув чемпіонський титул. Раніше Атлас тренував Майка Тайсона, Майкла Мурера, Шеннон Бріггс.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 42-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-