Усик розповів про мотивацію на бій з Джошуа

Усик розповів про мотивацію на бій з Джошуа

Укрінформ
«Щось інше мене зараз точно не цікавить – ні пояси, ні щось інше, окрім допомоги Україні».

Чемпіона WBA, WBO, IBF, IBO у надважкій вазі Олександр Усик поділився думками про реванш з екс-чемпіоном Ентоні Джошуа, передає Укрінформ.

«Я хотів залишитися й захищати Україну, але друзі переконали мене, що я зроблю для України більше, якщо боксуватиму, а не стрілятиму.

Читайте також: Шейхи Саудівської Аравії дають120 мільйонів доларів за бій Усик – Джошуа

Чому для підготовки я обрав Чехію? Мої друзі приїхали сюди, я не залишусь тут надовго. Я тренуватимуся там, де боксуватиму.

Намагаюся зосередитись здебільшого на тренуваннях, за новинами практично не стежу. Усі мої друзі, які захищають нашу державу, кажуть, щоб я відключив телефон та тренувався. Від мене чекають гарного виступу на рингу. Для України.

Щось інше мене зараз точно не цікавить – ні пояси, ні щось інше, окрім допомоги Україні. Я докладу всіх своїх сил на тренуваннях і зроблю все, що в моїх силах, щоб підтримати своїх людей так само, як вони підтримують мене. Україна переможе.

Читайте також: Усик та Parimatch Ukraine влаштовують аукціон для допомоги українцям

Які плани після бою? Я обов’язково повернуся до України», – сказав Усик.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 35-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-