Усик під великим стресом від війни - Пітер Ф'юрі озвучив перевагу Джошуа

Усик під великим стресом від війни - Пітер Ф'юрі озвучив перевагу Джошуа

Укрінформ
Український боксер матиме психологічні проблеми у тренувальному таборі.

Дядько і колишній тренер нинішнього володаря титулу WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі – Пітер Ф'юрі висловився про реванш між об'єднаним чемпіоном Олександром Усиком та колишнім чемпіоном Ентоні Джошуа. На думку Пітера, Джошуа матиме перевагу, бо думки Усика будуть не про підготовку до бою, а про війну в Україні, передає Укрінформ.

«Віддаю Джошуа належне. Він показує, що він боєць. Йому потрібен реванш для його психології. Чи може він виграти? Так, може. Я думаю, для нього можуть бути плюсом усі складнощі, які зараз у Усика. Я бачив його інтерв'ю, і він був дуже пригніченим.

Читайте також: Усик має можливість закликати світ об’єднатися навколо України – Красюк

Ви бачили, він був під великим стресом від війни. Тому тут справа у таймінгу. Це може бути правильний час для Джошуа та неправильний для Усика. Тому що коли Усик буде у тренувальному таборі, його голова буде в його країні з його сім'єю. Його батьківщина нині знищується. Дуже сумно бачити те, що відбувається там, тому це матиме ефект. Війна впливатиме», - розповів Пітер Ф'юрі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 39-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-