Усик має можливість закликати світ об’єднатися навколо України – Красюк

Усик має можливість закликати світ об’єднатися навколо України – Красюк

Укрінформ
«Саудівську Аравію ми справді розглядаємо як майданчик для проведення реваншу. Але цифра у 120 мільйонів доларів гонорару не є автентичною».

Промоутер чемпіона WBA, WBO, IBF, IBO у надважкій вазі Олександра Усика – Олександр Красюк спростував інформацію, що шейхи з Саудівської Аравії хочуть дати 120 мільйонів доларів гонорару за реванш з Ентоні Джошуа і озвучив головну мету українця в цьому поєдинку, передає Укрінформ.

«Усик – це особистість планетарного масштабу. Його аудиторія вимірюється сотнями мільйонів людей на всій планеті. Спорт глобальний, і Сашко має унікальну можливість і світову трибуну для того, щоб закликати весь світ об’єднається навколо України з метою зупинити війну і повернути мир у нашому домі.

Читайте також: Усик розповів про мотивацію на бій з Джошуа

Вся планета має знати, що Україна – це країна вільних, сильних, високодуховних та вольових людей. Мало хто має можливості донести такі меседжі. І Олександр робить це через спорт.

Олександр прийняв непросте, але правильне рішення. Його мета виходить далеко за межі рингу. Моральний дух на висоті, мотивація зашкалює. З Божою допомогою переможемо.

Читайте також: Шейхи Саудівської Аравії дають120 мільйонів доларів за бій Усик – Джошуа

Саудівську Аравію ми справді розглядаємо як майданчик для проведення реваншу. Але цифра у 120 мільйонів доларів гонорару не є автентичною», – сказав Красюк.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 35-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-