Гутцайт: Ми всі розуміємо хто наш друг, а хто вже реальний ворог

Гутцайт: Ми всі розуміємо хто наш друг, а хто вже реальний ворог

Укрінформ
В умовах розв'язаної росією повномасштабної війни в Україні всі вітчизняні спортсмени та тренери ясно розуміють, хто є ворогом для нашої держави.

Про це заявив в ефірі національного телемарафону міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, коментуючи попередні рекомендації міністерства з комунікації зі спортсменами з Росії.

«Якщо ще до зимових Олімпійських ігор я давав якісь поради, то я впевнений, що сьогодні ми всі розуміємо, і всі спортсмени вже розуміють, і всі тренери розуміють, хто наш друг , а хто наш ворог… У житті багато хто дружив, але зараз ми всі розуміємо, хто товариш, а хто вже реальний ворог для наших спортсменів та нашої країни», - наголосив Гутцайт.

Читайте також: Гутцайт: росіян та білорусів викинули з понад 90% міжнародних змагань

Міністр додав, що після початку повномасштабної війни також розірвав стосунки з деякими спортивними колегами та знайомими з Росії. Водночас, за словами Гутцайта, деякі російські колеги дзвонили зі словами підтримки.

«У таких складних умовах розумієш хто є хто. І мені приємно, що я побачив, хто є хто», - заявив міністр.

Читайте також: Гутцайт закликав міністрів спорту з ЄС об’єднати зусилля у протидії російській агресії

24 лютого росія завдала перших ракетних ударів по українських містах, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна рф проти України триває вже 41-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-