Наші чоловіки повинні їхати на змагання закордон і приносити максимум користі України – Саладуха

Наші чоловіки повинні їхати на змагання закордон і приносити максимум користі України – Саладуха

Укрінформ
Дозвіл уже отримали Усик, Романчук, Говоров.

Колишня відома легкоатлетка, а нині депутат Верховної Ради, Ольга Саладуха розповіла, як вирішується питання з виїздом на міжнародні змагання наших спортсменів-чоловіків, передає Укрінформ.

«На останньому комітеті ВР з питань молоді та спорту, де був присутній міністр спорту та представники Національного олімпійського комітету, обговорювали це питання. Кому треба – ми це вирішуємо.

Знаємо, що уже виїхали готуватись Михайло Романчук та Андрій Говоров, яким дали таку змогу. Так само Усику Саші. А от Ломаченко відмовився, сказавши, що буде захищати країну.

Читайте також: Українець Захарєєв визнаний найкращим боксером першості Європи-2022

Тобто, ті спортсмени, які хочуть залишитись, залишаються. А іншим в цьому допомагають.

Нашим топ спортсменам треба дозволяти виїзд за кордон. Вони мають приносити максимум користі Україні

Є випадки, як зі спортсменкою Анастасією Осняч, яка перебувала у Будапешті, готуючись до чемпіонату Європи з вільної боротьби. Вона є в Нацгвардії, через що її викликали до України. Але ми висловили занепокоєння, бо вона претендує на золоту нагороду. І зараз вона повернулась знову до Будапешта. Нам важливо, щоб вона готувалась і перемогла.

Читайте також: Гутцайт підтвердив, що Усик виїхав з України готуватися до бою з Джошуа

Тобто, це така мотивація, підтримка наших воїнів, які будуть бачити, що не даремно захищають нашу Батьківщину та її кордони», - розповіла Саладуха.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 30-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-