Матч Юнацької ліги УЄФА «Динамо» - «Спортінг» зіграють в Бухаресті – ЗМІ

Матч Юнацької ліги УЄФА «Динамо» - «Спортінг» зіграють в Бухаресті – ЗМІ

Укрінформ
Попередня дата – початок квітні.

Перенесений матч 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА між «Динамо» U-19 та «Спортінгом» U-19 прийматиме Бухарест, повідомляє румунський журналіст Еммануель Рошу. Поєдинок пройде на початку квітня, передає Укрінформ.

Очікується, що юнацька команда «Динамо» прибуде до Румунії наприкінці цього тижня. Усі витрати на себе візьме власник «Стяуа» Джіджі Бекалі.

Читайте також: Матч Юнацької ліги УЄФА «Динамо» - «Спортінг» зіграють у Ньйоні

УЄФА дозволив провести матч між «Динамо» та «Спортінгом» на нейтральному полі у зв'язку з війною Росії проти України. Спочатку матч юнацьких команд мав пройти 2 березня у Києві. Згодом гру перенесли на 9 березня, але поєдинок так і не відбувся.

Раніше УЄФА запропонував провести матч «Динамо» - «Спортінг» на стадіоні Спортивного Центру Коловрей у Ньйоні 16 квітня. Офіційно про дату та місце проведення поєдинку поки не повідомлялося.

Читайте також: Польський «Гурнік» прийняв у себе юнацьку команду «Динамо»

У 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА підопічні Ігоря Костюка у серії пенальті пройшли іспанський «Депортіво». Груповий раунд кияни завершили на другому місці квартету, випередивши однолітків із «Барселони» та «Баварії». Перше місце у групі посіла «Бенфіка».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 27-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-