Польський «Гурнік» прийняв у себе юнацьку команду «Динамо»

Польський «Гурнік» прийняв у себе юнацьку команду «Динамо»

Укрінформ
Юні футболісти з Києва живуть і тренуються в Польщі.

Як стало відомо Sport Arena, польський футбольний клуб «Гурнік» (Забже) дав притулок юнацькій команді «Динамо», і юні кияни мають можливість вчитися і тренуватися, передає Укрінформ.

«Коли почалася війна, стався віроломний напад росії на Україну, ми взяли автобус та поїхали до кордону забирати юних динамівців.

У цій ситуації футбольний клуб «Гурнік» не міг залишитись осторонь. Ми вирішили, звісно, ​​підтримати молодих футболістів. Вони дуже молоді – по 14 років. Дуже переживали за батьківщину. Тож місто Забже та клуб «Гурнік» долучилися до допомоги динамівцям. Деяких взяли до себе місцеві сім'ї, а у футбольному клубі зараз мешкає 10 гравців «Динамо» та мама одного з них.

Читайте також: Стало відомо в яке українське місто переїхало «Динамо»

Зрозуміло, хлопці та мама одного з них не повинні платити за прийом, проживання, харчування. Найголовніше для них, як для перспективних та обдарованих гравців, що вони можуть грати та тренуватися. Ми залучили хлопців до навчально-тренувального процесу «Гурніка», хлопці займатимуться з однолітками та гратимуть з лідерами нашої першої клубної команди», - розповів прес-аташе клубу із Забже Конрад Колаковські.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 27-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-