Матч Юнацької ліги УЄФА «Динамо» - «Спортінг» зіграють у Ньйоні

Матч Юнацької ліги УЄФА «Динамо» - «Спортінг» зіграють у Ньйоні

Укрінформ
Дата матчу – 16 квітня.

УЄФА запропонував нову дату матчу 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА «Динамо» – «Спортінг». Поєдинок зіграють на нейтральному полі, передає Укрінформ.

Матч 1/8 фіналу між «Динамо» та «Спортінгом» зіграють на стадіоні Спортивного Центру Коловрей у штаб-квартирі УЄФА у Ньйоні (Швейцарія). Також на цьому стадіоні відбудеться чвертьфінал, у якому переможець гратиме проти «Бенфіки». Дати матчів – 16 та 19 квітня.

Матч юнацьких команд «Динамо» та «Спортингу» спочатку мали зіграти 2 березня (а згодом – 9 березня) у Києві. Однак, поєдинок так і не відбувся через російську військову агресію проти України.

Читайте також: Українські гравці першої та юнацької команд «Динамо» тренуються в Україні

У 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА підопічні Ігоря Костюка у серії пенальті пройшли іспанський «Депортіво». Груповий раунд кияни завершили на другому місці, випередивши однолітків із «Барселони» та «Баварії». Перше місце у групі посіла «Бенфіка».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти Росії продовжується вже 21-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-