Зеленський - про успіхи паралімпійців: Кожен здобуває Україні славу на своєму місці

Зеленський - про успіхи паралімпійців: Кожен здобуває Україні славу на своєму місці

Укрінформ
Українці на зимових Паралімпійських іграх у Пекіні посідають друге місце у загальному заліку, показуючи світові силу нашої країни.

Про це сказав у зверненні Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

“Зараз приємні новини та перемоги України для всіх нас – і вони на вагу золота. Або срібла й бронзи. І все це для України успішно виборюють наші паралімпійці в Пекіні. Сьогодні кожен здобуває Україні славу на своєму місці. Показує світу, хто такі українці і яку ми маємо силу. Зі зброєю в руках на полі битви чи зі спортивною рушницею на біатлонній трасі”, - зазначив глава держави.

Він зауважив, що на зимовій Паралімпіаді українці завоювали вже 25 медалей і посідають друге місце в загальному заліку, поступаючись тільки господарям змагань – команді Китаю.

“Паралімпіада завершиться за дві доби. Я дуже хотів би сказати те саме і про війну – що вона завершиться за дві доби. Це, на жаль, поки що нереалістично. Але це точно буде. І перемога для України, і мир для України – досяжні. Й вони для нас будуть дорожчими за будь-що – за золото, срібло й бронзу всього світу. Ну а поки що... Стоїмо! Тримаємось! Переможемо!” - наголосив Зеленський.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-