Польща звернеться до ФІФА та УЄФА з приводу перенесення стикової гри ЧС з Росії

Польща звернеться до ФІФА та УЄФА з приводу перенесення стикової гри ЧС з Росії

Укрінформ
Польський футбольний собз (PZPN) планує надіслати листи до ФІФА та УЄФА щодо перенесення стикового поєдинку чемпіонату світу-2022 Росія - Польща, який запланований на 24 березня.

Як повідомляє Sport.pl, такий крок буде зроблено через напружену ситуацію між Росією та Україною, передає Укрінформ. 

 «У зв'язку з напруженою ситуацією між Росією та Україною Польський футальний союз планує надіслати листи до ФІФА та УЄФА. У них висловлюється занепокоєння напруженою ситуацією між Росією та Україною. Нині важко передбачити, що буде з грою плей-офф проти Росії, яку заплановано на 24 березня. З неофіційних джерел нам відомо, що перенесення матсу є малоймовірним», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: УЄФА поки не планує переносити фінал Ліги чемпіонів із Санкт-Петербурга

Думку із цього приводу висловив і міністр спорту Польщі Каміль Бортничук.

«Ми постараємося, щоб цей матч пройшов на нейтральному полі. Якщо таке рішення не схвалять, думатимемо, що робити. Я вважаю, що у такій ситуації польські спортсмени не мають їхати до Росії» - заявив Бортничук.

До фінальної частини ЧС-2022 раніше пробилися: Катар, Німеччина, Данія, Бразилія, Бельгія, Франція, Хорватія, Іспанія, Сербія, Англія, Швейцарія, Нідерланди, Аргентина, Іран, Південна Корея.

Як повідомляв Укрінформ, чемпіонат світу в Катарі пройде з 21 листопада по 18 грудня 2022 року. Вперше в історії світова першість відбудеться не влітку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-