Делегація ФІБА проінспектувала Львів, який претендує на Євробаскет-2025

Делегація ФІБА проінспектувала Львів, який претендує на Євробаскет-2025

Укрінформ
Біля «Арени-Львів» побудують спортивний палац.

Делегація ФІБА-Європа прибула в Україну для інспектування міст, які претендують на отримання права приймати матчі Євробаскету-2025, передає Укрінформ.

Генеральний директор FIBA Europe Properties Моніка Пухнер та керівник відділу змагань FIBA Europe Любомир Мандич у супроводі генерального секретаря ФБУ Володимира Драбіковського та ігрового директору ФБУ Альони Таргоній під час дводенного візиту проведуть низку зустрічей з представниками влади країни та міст Львова та Києва.

Читайте також: Євробаскет-2025: Зеленський закликає виділити гроші для будівництва спорткомплексів

Першим гостей прийняв Львів, де вже відбулась зустріч членів комісії ФІБА-Європа з керівництвом Львівської ОДА та Львівським міським головою Андрієм Садовим.

Також відбулось знайомство з місцем будівництва мультифункціональної споруди та презентація об’єкта будівництва біля «Арени-Львів».

У вівторок, 18 січня, представники ФІБА-Європа проведуть зустріч з керівництвом Офісу Президента України, Міністерства молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації та Федерацією баскетболу України, де отримають гарантії щодо проведення чемпіонату Європи 2025 року.

Читайте також: Зеленський: Україна виконає всі вимоги для проведення Євробаскету

Після цього гості відвідають місце, де буде побудована мультифункціональна споруда та відбудеться презентація об’єкта будівництва, який у перспективі прийме матчі Євробаскету-2025. Після чого заплановано інспектування членами комісії ФІБА Європа умов проживання в готелях столиці.

Фото: ФБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-