Футболісти «Шахтаря» вийшли з відпустки

Футболісти «Шахтаря» вийшли з відпустки

Укрінформ
13 січня футболісти донецького «Шахтаря» розпочали підготовку до другої частини сезону.

Як повідомляє пресслужба клубу, протягом трьох днів гравці групами пройдуть у Києві плановий медогляд перед відльотом на перший збір до Туреччини, передає Укрінформ. 

У четвер до столичної клініки «Добробут» приїхали вісім футболістів «Шахтаря» - Тимур Пузанков, Валерій Бондар, Юхим Конопля, Віктор Корнієнко, Артем Бондаренко, Михайло Мудрик, Георгій Судаков та Данило Сікан.

«Медичний огляд включає здачу аналізів, рентген грудної клітки, ехокардіографію, УЗД внутрішніх органів - усе те, що проходимо кожного року, - розповів начальник медичної служби першої команди «Шахтаря» Артур Глущенко. - Ми отримуємо результати, порівнюємо з наявними і, якщо немає жодних змін, допускаємо футболістів до початку тренувального процесу. Нинішнього року вперше проходимо медогляд у клініці «Добробут». Враховуючи, як усе тут організовано, процес відбувається дуже швидко. Медогляд займає близько двох годин».

Читайте також: «Олександрія» подовжила контракти з Бабоглом та Калюжним

У п'ятницю та суботу медогляд пройдуть ще дві групи футболістів, а в неділю, 16 січня, «Шахтар» вирушить на збір до Туреччини.

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-