Тренери академії ФК «Динамо» пройшли стажування в «Аталанті»

Тренери академії ФК «Динамо» пройшли стажування в «Аталанті»

Укрінформ
Тренери Дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо» імені Валерія Лобановського пройшли стажування в італійському клубі «Аталанта».

Як повідомляє пресслужба ФК «Динамо», у місті Бергамо тиждень проходили навчання наставники академічних груп U16 та U17 Павло Чередниченко та Андрій Фартушняк, передає Укрінформ. 

Чередниченко поділився враженнями про поїздку та зістріч з з футболістом збірної України Русланом Малиновським.

«Стажування проходило на базі «Аталанти» у Бергамо. Ми з Андрієм Фартушняком спостерігали за тренуваннями академічних груп клубу, а також U19 та першої команди, - розповів тренер. - Щодня зустрічалися зі співробітниками з різних підрозділів, селекційного відділу, тренерами команд молодшого віку, координаторами, тренерами воротарів тощо. Уранці проходила теоретична частина. Нам розповідали про своїх вихованців, показували презентаційні матеріали та загалом, представляли клуб. А ввечері можна було, окрім лекцій, поговорити із тренерами на футбольному полі. Багато вправ вони виконують так само, як і ми. Разом з тим, помітили, що, крім основного тренування, вони роблять великий акцент на фізичній підготовці. До тренування та після футболісти працюють у тренажерній залі. У технічному, ігровому та тактичному планах усі вікові групи в «Аталанті» грають за системою першої команди (схема 3-5-2). Побудова тренувальних та ігрових вправ відбувається саме під цю схему... Приємно було зустрітися з Малиновським, який поділився своїм досвідом, розповів про клуб, показав нам базу, місця, куди не можуть потрапити усі охочі». 

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-