Київщина долучилася до програми розвитку шкільного футболу УАФ

Київщина долучилася до програми розвитку шкільного футболу УАФ

Укрінформ
Київська область долучилася до реалізації освітньої складової програми розвитку шкільного футболу Української асоціації футболу.

Про це повдіомляє пресслужба УАФ, передає Укрінформ. 

«Перші місцеві вчителі фізкультури отримали сертифікати та D-ліцензії УАФ, а також набори інвентарю у брендованих наплічниках «Все для уроку футболу» та посібники для якісного проведення уроків та інших футбольних заходів у своїх школах. Вони успішно пройшли безкоштовні державні курси за навчальною програмою, підготовленою фахівцями УАФ згідно з вимогами нової української школи й затвердженою Міністерством освіти і науки України. Вона дозволяє їм отримати один кредит за європейською системою підвищення кваліфікації. До того ж УЄФА надав дозвіл учасникам, які навчалися за спеціальною програмою з футболу саме для шкільних учителів, отримати футбольні D-ліцензії УАФ» - зазначається у повідомленні.

У межах програми УАФ курси були організовані Київським об’єднанням асоціацій футболу (голова - Андрій Засуха, представники науково-методичного комітету - Олег Спічек, Ігор Хімич) та Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів (в.о. ректора - Наталія Бендерець, завідувач відділу - Віктор Качуровський).

Вчителі відзначили, що програма УАФ матиме багато позитивних результатів для фізичного та емоційного розвитку дітей і принесе багато користі школам, що впроваджують футбол.

Нинішнього року до освітньої програми УАФ для шкільних учителів вже долучилися Рівненська, Дніпропетровська, Луганська, Київська, Херсонська, Житомирська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська та Вінницька області.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-